Home » Vită » AACo ia JBS Paddock la Palat onoruri

AACo ia JBS Paddock la Palat onoruri

Fullblood Wagyu bou de la AACo’s Westholme stud au fost numite câștigătorii de ansamblu al Wagyu Challenge în prestigiosul JBS Paddock la Palate concurență.

Stiloul de șase a fost acordat 95.37 puncte, cu un câștig mediu zilnic de 0.87kg pentru a câștiga, în medie, 322kg pe cap și produce carcase 442kg.

Stiloul a scos, de asemenea, panglici albastre pentru valoarea carcasei și a carcasei și s-a aflat pe locul al treilea în ceea ce-l diferenția.

Directorul executiv al AACo, Hugh Killen, a declarat că au fost umiliți să se implice în competiție și încântați să câștige Provocarea Wagyu.

„Victoria subliniază calitatea bovinelor noastre și dedicarea echipajelor noastre de genetică, stație și feedlot la AACo. Nu am putut fi mai mândru de toată lumea din echipa noastră,”, a spus el.

„Vitele au fost selectate din stud-ul nostru Westholme la stația Wylarah lângă Surat. Wagyu la Wylarah sunt printre cele mai exclusiviste AACo și fundația brandului nostru Westholme.”

Dl Killen a spus feedback-ul de la clienți cu privire la calitatea produsului lor Wagyu le-a determinat să intre în concurență.

„Ne-am petrecut ultimii doi ani axat pe obtinerea toate lucrurile mici dreapta, astfel încât să putem continua furnizarea de calitate și coerență că clienții noștri se așteaptă în fiecare zi, peste tot în lume,”, a spus el.

„Am simțit acum a fost un moment bun pentru a fi implicate.”

Distribuția punctelor de la a doua la a cincea a prezentat calitatea exponatelor și munca grea cu care s-au confruntat judecătorii.

Bovine de la Alan Hoey, Allora, plasat al doilea (88.74pts) și al cincilea (86.58pts) în total, și a susținut campion și rezervă campion carcasă individuale, precum și al doilea în gust-off și al treilea în stilou de șase carcase.

Darren și Leonard Henschell, Moola, s-au clasat pe locul al treilea (87.81pts) în total și pe locul al doilea atât pentru valoarea carcasei, cât și pentru cea a carcasei. Austpec Pastoral, Drillham, a avut cea mai mare medie de câștig zilnic de 1.239 kg, în timp ce McIntyre Agricultura, St George, a susținut cea mai mare creștere în greutate individuale cu 1.39kg.

Au fost 14 expozanți în wagyu Challange din acest an, provenind din Queensland, NSW și Tasmania.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *