Home » Vită » Aprovizionare strânsă față de blocări pentru a determina prețurile bovinelor

Aprovizionare strânsă față de blocări pentru a determina prețurile bovinelor

ORICE lift în piața bovinelor între acum și De Crăciun va veni în jos pentru a dacă strângerea de aprovizionare și ploaie pentru a repopularea combustibilului se dovedește mai răspândită decât măsuri mai stricte de blocare.

Atât de mulți analiști și agenți descriu forțele în joc în acest moment.

Ei subliniază, de asemenea, anumite categorii ar putea vedea salturi mari de preț – ca, de exemplu, vacile au în ultimele două săptămâni – pe partea din spate a circumstanțelor divergente sau unice.

Numerele de vacă pe oferta au doborât în conformitate cu calvining, în același timp, ploaie a îndemnat restockers pe și procesoare continua să ofere concurență bună.

Indicatorul de vacă medie din statele estice se deplasează cu mult peste media pe cinci ani. Analiștii Meat & Livestock Australia au raportat că săptămâna trecută a atins 280 de cenți kilogramul de greutate a carcasei, cea mai mare creștere din toate categoriile. Marți, acesta a terminat la 272c, care este 57c peste nivelul de an în urmă.

Indicatorul de est pentru bovine tinere a recuperat la 758 de cenți pe kilogram greutate carcasă, nu cu mult în spatele record 772c stabilit în iunie și un solid 231c peste nivelul de an în urmă.

Yardings au continuat să scadă în ultima săptămână, cu ploaie în unele centre cheie văzând scăderi drastice. În Wagga Wagga ieri, numerele aproape înjumătățit.

AuctionsPlus a fost excepția, dar Zoe Macfarlan a raportat 3000 cap impuls în numere săptămâna trecută a fost egalată de o creștere a prețurilor în mai multe categorii, în special sarcina-testate-in-vițel juninci, care au fost de până 76 dolari. Southern Queensland a fost atât lista de top și regiunea de cumpărare pentru săptămâna, cu Pantele de Nord-Vest și Câmpiile NSW în urma îndeaproape.

Puțini dintre analiștii băncii indică o creștere a pieței bovinelor până în august, dar agenții din întreaga țară spun că prețurile au sfidat așteptările în mod regulat în acest an.

Rabobank’s Angus Gidley-Baird’s cele mai recente Agribusiness lunar de carne de vită raport spune prețurile bovinelor va deriva ușor mai mici ca COVID-19 continuă să cântărească pe cererea globală, dar oferta limitată va menține în continuare le puternic.

Rural Bank’s August Insights Update spune prețurile bovinelor va deține relativ constantă ca sprijinul prețurilor de la aprovizionarea internă strânsă este compensată de creșterea concurenței pe piețele de export.

Banca Rurală consideră că creșterea potențialului prețurilor bovinelor rămâne puțin probabilă până când o reluare susținută a activității de servicii alimentare duce la îmbunătățirea cererii consumatorilor.

Reimpunerea restricțiilor în unele părți ale Australiei, Statelor Unite și Japoniei creează incertitudine și reduce optimismul, se spune.

În timp ce MLA a recunoscut turma reconstrui a fost întârziată – sacrificarea de sex feminin este încă cu mult peste pragul de 47 la sută din totalul ucide – senior analist de piață Adam Cheetham a declarat aprovizionare strânsă ar fi povestea pentru restul anului și bine în anul viitor.

„Punctul de a face este încrederea este acolo în cadrul industriei și, desigur, spre sfârșitul acestui an ar trebui să vedem aceste (sacrificare de sex feminin) cifre rubrica în direcția de a reconstrui,”, a spus el.

Factorii determinanți ai cererii rămân foarte nesiguri pentru produsele australiene, dar piețele-cheie au avut rezultate bune în ciuda provocărilor din sectorul serviciilor alimentare, a afirmat el.

„Și cifrele de pe hrana animalelor arată că există încă încredere în acest sector și cererea de carne de vită granulată de înaltă calitate este exploatație sus,” a spus dl Cheetham.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *