Home » Vită » Ekka 2020 de carne de vită concurență de succes

Ekka 2020 de carne de vită concurență de succes

În astfel de vremuri incerte, atunci când mai multe evenimente sunt anulate decât nu, comitetul de carne de vită ARN a falsificat înainte pentru a rula multe dintre concursurile lor orientate spre comerț.

Săptămâna trecută a văzut eforturile de Queensland și NSW cattlemen prezentate și recunoscute, prin place de un cârlig-doar condus bou concurență, concurența de carne de vită prim, și JBS Paddock la Palat concurență.

Președintele comitetului de carne de vită Gary Noller a spus că efortul nu a fost fără multe obstacole, dar au fost umiliți de producătorii de formular de sprijin, sponsori, procesatori și operatorii saleyards.

„Rularea unui spectacol care este mult mai puțin decât ceea ce ar fi în mod normal, te duci cu acest fals sentiment de anticipare gândire a fost de gând să fie mult mai ușor, dar nu știu dacă a fost,” domnul Noller a spus.

„Când totul se întâmplă la Ekka se întâmplă destul de ușor, putem merge de la un loc la altul la o plimbare și acest lucru a fost un pic diferit, dar am ajuns acolo.”

Dl Noller a declarat că faptul că padocul la palat exponate au intrat deja în feedlot înainte de COVID-19 a devenit o problemă în Australia a dat comitetului împinge să meargă mai departe.

„Dacă am putea obține vite, atunci ne-ar merge mai departe, astfel încât ca un comitet am luat o decizie de a merge mai departe cu Paddock la Palat și a luat o decizie de a merge mai departe cu partea de carcasă a concursului condus bou,”, a spus el.

„Dar nu a fost până când am avut unele orientări corespunzătoare în jurul procedurilor saleyard și ceea ce ar putea fi făcut că am decis să mergem mai departe cu concurența prim.”

La baza acestor decizii s-a aflat dorința de a avea un punct final pentru persoanele care aveau deja vite în pregătire, a afirmat dl Noller.

„Am vrut să le dăm un rezultat la celălalt capăt, un punct final pentru vitele lor, pentru că în special cu Padoc la Palat, decizia oamenilor de a păstra vitele a fost luată de anul trecut pe vremea asta pentru evenimentul din acest an și au avut acele vite pe un plan în creștere de nutriție.

„Știam ce se întâmplă în spatele scenei și am simțit că este corect [să mergem mai departe]; am putea face acest lucru doar din cauza aspectului comercial al acestor concursuri diferite.

„Suntem destul de umiliți de faptul că am avut oameni [sprijinirea deciziei].”

Dl Noller a declarat că calitatea primelor exponate de carne de vită a fost fără cusur.

„Ei ar fi putut avea un pic de un timp greu anul trecut, dar vitele au fost păstrate pe hrana animalelor și am avut că pauza de la începutul anului, care a făcut într-adevăr diferența.”

Paddock la Palat concurență sa mutat la JBS’s Beef City Feedlot, precum și Smithfield Feedlot în acest an, și domnul Noller a spus de sănătate și de performanță a bovinelor la ambele feedlots a fost fenomenal.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *