Home » Oaie » Electronic balot de lână de etichetare o briza la Illabo

Electronic balot de lână de etichetare o briza la Illabo

Etichetarea electronică a baloților de lână ar putea fi o parte a viitorului industriei ovinelor, iar cultivatorul de lână NSW Beverley Norman este dornic să sară la bord.

Fermierul Illabo a luat recent parte la un proces de australian Wool Exchange e-Bale tag-uri care leagă unic de identificare bale și specificațiile classer la baloți individuale folosind tehnologia RFID și sistemul WoolClip.

Dna Norman a spus că procesul a mers extrem de bine și a fost ceva ea ar fi interesat să investească în a merge mai departe.

„Suntem interesati in explorarea noilor tehnologii si sisteme care vor ajuta industria,”, a spus ea.

„Orice lucru care poate ajuta la eficientizarea lucrurilor este un lucru bun.”

Doamna Norman conduce mai multe forfecare pe an, cu toate oile crescute shorn de două ori pe an.

„Ne forfecare mieii noastre de rasă încrucișată șase săptămâni înainte de a le piață cu scopul de a vinde pe piața de export, așa că avem câteva shearings de miel crossbred,”, a spus ea.

„Apoi ne forfecare mieii noștri Merino oaie în aprilie pentru a obține o piele pe ele înainte de iarnă și se pare că pentru a ajuta cu creșterea lor oferindu-le șapte luni de lână pentru forfecare noiembrie.

„Forfecarea noastră principală este în luna mai, care este atunci când am forfecare toate oile, berbeci, miei Merino wether și orice miei de rasă încrucișată care sunt lăsate.”

Dna Norman a spus că având toate informațiile lor online și ușor legate înapoi la baloți însemna că primeau reduceri la costurile lor de brokeraj de la brokerul lor de lână Moses & Sons.

„Este salvarea lor o mulțime de timp și de muncă introducerea datelor din specificațiile scrise de mână și, în același timp, este reducerea erorii,”, a spus ea.

„Este de a lua elementul uman din scris lucruri în jos și lucrurile potențial fiind greșit.”

Și ea a spus că având toate informațiile într-un singur loc făcut referindu-se înapoi la date vechi incredibil de simplu.

„În loc de a avea toate aceste specificații în dulapuri de depozit, totul este acolo on-line,”, a spus ea.

Bev Cameron clasificate lână doamna Norman în timpul forfecare și a spus tag-uri e-Bale adăugat doar un pas în plus.

Acest pas a fost folosind o aplicație de telefon pentru a scana codul QR pe bale care apoi legat bale la informațiile doamna Cameron a fost introducerea.

Ea a spus că au fost momente în care a pierdut conexiunea, dar aplicația a permis introducerea manuală a numărului de identificare al balotului.

„O mulțime de șosele de forfecare te duci la nu va avea recepție, așa că este important ca acesta este capabil să fie utilizat fără conexiune,”, a spus ea.

Doamna Cameron a fost mulțumită de elementele de trasabilitate oferite de etichetele e-Bale.

„Odată ce baloții părăsesc magazia și se duce la brokerii de lână, tot ce trebuie să facă este să-l scaneze și ei știu exact ce este în ea,” a spus ea.

„Ei știu de unde vine și al cui este.”

Ea a spus că aceste tipuri de etichete ar putea avea beneficii mari pentru producătorii de scară mai mare.

„Dar poate nu fermierii mai mici,”, a spus ea.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *