Home » Vită » O nouă anchetă privind bunăstarea animalelor în timpul exportului viu este în curs de desfășurare

O nouă anchetă privind bunăstarea animalelor în timpul exportului viu este în curs de desfășurare

O anchetă este în curs de desfășurare în imagini noi de bovine australian se presupune că a fost maltratat în două abatoare Indonezia în timpul recentului festival Eid al Adha.

Animale Australia, vineri, a depus o plângere la Departamentul agriculturii cu privire la încălcări ale exportatorului lanțului de aprovizionare sistem de asigurare se spune că a avut loc în Aceh, Indonezia.

ESCAS este sistemul de asigurare care face ca bunăstarea animalelor să garanteze o condiție a comerțului cu animale australiene vii. Acesta a fost introdus în urma lansării unor imagini-șoc de maltratare în Indonezia în 2011, ceea ce a dus, de asemenea, la interzicerea comerțului pentru o perioadă de timp.

Departamentul a contactat acum toți exportatorii de bovine vii în Indonezia, solicitând informații suplimentare.

Animals Australia nu a făcut publice imaginile în mass-media.

Chief Executive Officers Glenys Oogjes a spus că bovine australian în Indonezia au fost încă uciși prin intermediul interzis Mark I cutii și roping sacrificare ar trebui să fie de interes grav pentru toți în industria bovinelor.

„A fost profund îngrijorător faptul că practicile de sacrificare expuse în 2011 sunt încă utilizate în 2020, în ciuda existenței ESCAS,”, a spus ea.

„Este foarte clar că, până când sancțiunile de reglementare pentru încălcarea ESCAS suporta suspendări licență, acest sistem nu va proteja în mod eficient animalele de la tratament brutal.”

Organul reprezentativ al comerțului live a condamnat cu fermitate acțiunile prezentate în imagini.

Australian Live Exportatorii Consiliul director executiv Mark Harvey-Sutton a declarat filmul de sacrificare neconforme a fost dureros, inacceptabil și nu tratament adecvat al animalelor australian.

„Exportatorii iau orice încălcare a ESCAS extrem de în serios și au fost revizuirea imagini și toate informațiile furnizate de autoritatea de reglementare pentru a aborda aceste acuzații,”, a spus el.

Exportatorii australieni de bovine în Indonezia își revizuiesc acum lanțurile de aprovizionare.

Exportatorii au avut o îngrijire reală pentru animale în lanțurile lor de aprovizionare, au acționat rapid pentru a investiga, lucrând îndeaproape cu importatorii și în echipele de piață, se arată într-o declarație a ALEC.

„Industria este reglementată și există sisteme în vigoare pentru a lua orice decizii necesare pentru a opri viitoarele neconformare,” dl Harvey-Sutton a spus.

„În conformitate cu ESCAS, exportatorii pot identifica încălcările și, dacă este necesar, pot elimina instalațiile ofensatoare din lanțurile lor de aprovizionare.

„Niciodată menținerea comerțului internațional nu a fost mai importantă și să arate respect pentru relația noastră de lungă durată cu Indonezia și producătorii noștri.”

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *