Home » Vită » Potrivirea randamentelor cărnii de vită și a așteptărilor consumatorilor

Potrivirea randamentelor cărnii de vită și a așteptărilor consumatorilor

CONSOLIDAREA lanțului valoric al cărnii roșii printr-o mai bună înțelegere a utilizării eficiente a resurselor agricole, o mai bună utilizare a mozaicurilor de pășunat și a producției de bovine care ating și depășesc standardele interne și de export sunt obiectivul unui nou parteneriat de patru ani pentru vest.

Universitatea din Australia de Vest și Meat & Livestock prin mla Donor Company și-au unit forțele pentru a coordona și conduce un program integrat de cercetare și schimbare practică pentru industria cărnii de vită din Australia de Vest.

Parteneriatul, BeefLinks, va oferi o mai bună cunoaștere și o gamă de tehnologii pentru a sprijini acreditările de durabilitate ale produselor și interconectivitatea dintre producători, procesatori și consumatori.

UWA Programul de plumb, profesorul Philip Vercoe de la UWA’s Institute of Agriculture and School of Agriculture and Environment a declarat că programul își propune să promoveze prosperitatea industriei cărnii roșii și să obțină randamente profitabile, consistente și durabile de carne de vită potrivite așteptărilor consumatorilor.

„Parteneriatul este interesant, deoarece se bazează pe un model de colaborare, angajament, discuții și schimbul autentic de informații între producători, industria mai largă, guvernul de stat și cercetători pentru a face progrese mai rapide în direcția îmbunătățirii atât productivitatea și amprenta de mediu a industriei de carne de vită de nord,”, a declarat profesorul Vercoe.

„O serie de proiecte de cercetare sunt acum în curs de desfășurare, care au fost concepute pentru a ajuta la dezvoltarea unui lanț de aprovizionare mai mare valoare, care este mai productiv și durabil pentru wa de nord.

„Există un accent cheie pe înțelegerea mai multor caracteristici nutriționale ale bazei de alimentare din mozaicul nordic și a modului de tranziție a animalelor mai eficient în diferite părți ale mozaicului.

„De interes deosebit este utilizarea informațiilor pentru a consolida existența alianței nord-sud și pentru a stabili practici care cresc productivitatea și de a îmbunătăți coerența căilor de creștere la bovine care tranziția de la nord la sud.”

Managerul Grupului MLA Productivity & Animal Wellbeing, David Beatty, a declarat că noile cunoștințe dezvoltate de proiectele BeefLinks vor fi împărtășite producătorilor și altor agenți ai lanțului de aprovizionare.

„Scopul este de a vă asigura că producătorii și industria sunt o parte integrantă a parteneriatului BeefLinks și de a folosi strategia de a angaja alți parteneri de colaborare,” Dr Beatty a spus.

„Construirea angajamentului și coordonării participanților în cadrul programului și între ei asigură participanților informați și împuterniciți, care pot comunica cu încredere și adopta mesajele programului.

„În plus față de acest parteneriat specific, MLA este sprijinirea în continuare a programului prin analiză aprofundată de consum și intuiții de piață, legate de intuiții ȘI analize AMS, pentru a identifica posibile noi oportunități pentru creșterea lanțului de aprovizionare cu valoare mai mare și de investiții.”

Producătorii din regiunea wa rangeland, producătorii care au capacitatea de a facilita fundalul bovinelor și terenurile de furaje care caută noi oportunități sunt invitați să participe la program.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *