Home » Vită » Santa Gertrudis mari câștigători în 2020 Ekka prime de carne de vită concurență

Santa Gertrudis mari câștigători în 2020 Ekka prime de carne de vită concurență

Din cele 136 de bestii intrate în competiția de carne de vită Ekka din 2020, mai mult de o treime dintre ele au fost Santa Gertrudis și au fost pixurile de bătut.

Alături de succesul familiei Bassingthwaighte, Rob și Lorraine Sinnamon, Yulgilbar Pastoral Company, NSW, au fost, de asemenea, numiți în consiliul campionilor.

În clasa 26 – stilou de șase bou 521kg la 600kg, expoziția lor plasat al doilea, în timp ce în clasa 27 – stilou de șase bou 601kg la 720kg, au susținut premiul întâi.

De 120 de zile de cereale-hrănite clasa 27 de intrare, cântărind o medie de 625 kg, a continuat să pretindă stilou campion Nutrien de șase bou, înainte de a fi cumpărat de Coles pentru 408c/kg.

Dl Sinnamon a spus că a fost minunat pentru a vedea programul de reproducere Yulgilbar justificată de a fi de succes în concurs.

„Aceasta arată că vitele noastre pe care le rasa sunt relevante din punct de vedere comercial, credem că aceasta este o modalitate foarte bună de a evalua programul de reproducere la Yulgilbar și este o modalitate foarte bună de a reflecta calitatea de tauri ne înmulțim și să vândă,”, a spus el.

„Tipii ăștia au fost crescuți prin condiții de secetă, au trecut prin foc extrem la sfârșitul anului trecut, de asemenea, așa că le-am avut o creștere grea, dar cred că vitele noastre vor răspunde la hrana animalelor și au constituția crescut în ele pentru a fi în măsură să efectueze.”

Dl Sinnamon a declarat că apreciază foarte mult comitetul pentru carnea de vită din ARN pentru că a permis spectacolului să continue, deși într-un format modificat.

„Am fost implicat cu care arată bovine la Brisbane Show din 1973, asa ca a fost o mare parte din viața mea și o parte din tradiția de a merge la Ekka în fiecare august este cu siguranță ceva ce ne lipsește în acest an,”, a spus el.

„Dar felicitări arn-ului pentru inițiativa pe care au luat-o aici în desfășurarea acestui concurs la Silverdale și încă oferind expozanților posibilitatea de a prezenta vitele lor.”

În fața campionilor au participat concurenții Noel și Liz Cook, Kindon, Goondiwindi.

Ei au fost acordate Queensland Country Life campion singur bou panglică și bătrânii scut de excelență pentru o 120 de zile de cereale-hrănite Limousin-cruce cântărind 710kg și vândute la JBS pentru 442c/kg.

Ben Fogg a spus intrarea câștigătoare a fost un „bun bou lung cu randament ridicat, talie minimă, frumos și chiar și în capacul său de grăsime și moale „.

„Nu am mai câștigat single [steer] înainte, am câștigat stilou de șase de câteva ori, așa că este destul de bine,”, a spus el.

De asemenea, în competiție au fost calificați cinci participanți eligibili pentru Trofeul Maud și Ernest White Memorial. Cel mai de succes expozant sub 30 de ani a fost câștigat în comun de Billy Goetsch și Luke Cox și Emily Kahler.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *