Home » Vită » Te Mania Angus asigura a doua cea mai bună medie la vânzarea lor de nord

Te Mania Angus asigura a doua cea mai bună medie la vânzarea lor de nord

PESTE șaizeci de suporteri bine distanțate și mai mult de 70 de participanți online, a asigurat că Te Mania Angus de Nord taur vânzare la Walgett marți a fost de gând să fie un succes.

Speranța a fost mare și, în ciuda secetei abia luni plecat nu a oprit toate 111 tauri de la a fi rupt pentru un preț de top de 24.000 dolari și medie de 10.604 dolari.

Cu restricțiile COVID-19 în vigoare, 50 tauri vândute prin AuctionsPlus, inclusiv cumpărătorii de volum provenind din Queensland și alte vânzări la Victoria și New South Wales.

Primii 25 de tauri vânduți au avut o medie de 13.818 dolari. Șaizeci și patru din cele 111 taur vândute pentru mai mult de 10.000 dolari.

Douăzeci și trei de fii ai Te Mania Kirby K138 au fost oferite cu taurul de top preț unul dintre ei.

Te Mania Packet P44, fiul de 25 de luni, a înclinat cântarul la 825 de kilograme a avut trăsături puternice în creștere și fertilitate, valorile de reproducere estimate (EBV) pentru o creștere de 400 de zile de +101, dimensiunea scrotală (SS) +1,9 și zile până la fătare (DC) la -7,9.

A fost cumpărat de Ben Hill, Miles, Queensland pentru un sindicat format din studul său Bulliac Angus împreună cu Ardrossan Angus și Ben Nevis Angus.

„Acest taur fenotipic a ieșit în evidență,” a spus dl Hill.

„El este un taur excelent, cu o linie de top frumos și o mulțime de lățime prin fundul lui și în jos pentru a coapsei sale.

„El are un scrotal foarte bun înființat așa că ar trebui să conducă la ugere bune.

„Fiind un taur 4.5 FMI, setul său de date este ceva ce putem folosi.

„Îl vom folosi pentru colectarea materialului seminal uneori, dar cu toții avem momente diferite de aderare, astfel încât el va călători între știfturi.”

Dl Hill a cumpărat, de asemenea, un alt taur pentru turma lui Bulliac la 12.000 dolari.

Crescătorul local Cara Fagan, Coonamble, conduce o turmă comercială Angus de aproximativ 400 de femele.

Ei au cumpărat doi tauri, Te Mania Omniprezentă P1399 și Te Mania Pastille P697.

Proiectul lor de doi a bătut la 12.000 dolari și în medie 10.500 dolari.

„Am fost în căutarea pentru tauri bun set gros cu structura buna,”, a spus ea.

„Ne place omniprezentă ca el este un taur foarte bun, set gros, atributele carcasei și are caracteristici bune de ușurința de fătare.”

Agentul Chris Clemson de la Clemson Hiscox and Co a crezut că vânzarea a fost extraordinară.

„Dacă cineva m-ar fi întrebat acum cinci luni dacă am putea vinde 111 tauri aici, la Walgett, aș fi spus că nu am nicio șansă,” a spus dl Clemson.

„Am pus 111 astăzi și le-a vândut pe toate.

„Gubbins și McFarlanes ar trebui să fie lăudat pentru modul în care au prezentat tauri. Nu au fost nici un da departe tauri aici astăzi.”

Co-principal Hamish McFarlane simțit un pic copleșit de la rezultatul de vânzare, care a fost unul dintre cele mai bune rezultate lor în nord.

„Această vânzare a fost foarte reprezentativă pentru vânzarea noastră de locuințe, care se desfășoară în toamnă în ceea ce privește liniile sire și procentele de fii oferite,”, a spus el.

„Am înțeles că acestea au fost acceptate, dar nu au fost sigur de cât de bine le-ar fi fost concurat pentru, așa că a fost plăcut că acestea au fost.”

El a spus că a existat o dorință puternică de la australian rula operațiuni la tauri sursă care au fost crescute la nivel local.

„Suntem incepand de a obține feedback de la programul nostru de testare descendenți și modul în care genetica acasă-bred sunt performante bine,”, a spus el.

„Am oferit un târg câteva tauri juninci și a sperat că ar fi cerere bună pentru ei.

„Clima noastră este foarte diferită de cea de aici în această perioadă a anului, dar facem multă muncă în dezvoltare pentru a ajuta vitele să se adapteze și să se aclimatizeze cât de mult putem.”

Vânzarea a fost efectuată de Clemson Hiscox and Co cu Paul Dooley preluând comanda ofertelor.

 

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *