Home » Vită » Yarrawonga exponate showcase direcția de reproducere

Yarrawonga exponate showcase direcția de reproducere

Yarrawonga Cattle Co a dominat competiția de carne de vită Ekka din 2020, revendicând două din cele patru panglici de campion și stiloul marelui campion Queensland Country Life.

Stiloul lor de trei juninci Santa Gertrudis a marcat panglica violet pentru stiloul de trei bou sau juninci clasa, înainte de a merge pe pentru a fi acordat marele campion panglică largă și trofeul memorial Syd Vellnagel.

Andrew Bassingthwaighte a spus că sunt foarte încântați.

„A trecut mult timp de când am câștigat concursul de stilou, așa că este foarte bun,”, a spus el.

„Stiloul de juninci, am crezut întotdeauna au fost destul de excepționale la domiciliu și întotdeauna a crezut că s-ar putea face bine în clasa lor, dar pentru a scoate totul a fost foarte interesant.”

Dl Bassingthwaighte a pus succesul stiloului la uniformitatea lor.

„Am scanat unele dintre aceste bovine pentru că am fost poate de gând să le pună într-o competiție condus și aceste juninci sunt de fapt mai bine decât bou noastre cu musculare, au avut 125 EMAs (zona muschiului ochilor), și capacul de grăsime a fost perfect,”, a spus el.

„Toate cele trei dintre ele vin prin intermediul, le-am fost destul de interesant și fiind Santas de rasă pură, este minunat pentru a vedea cu musculare, cu capacul de grăsime, cu caracterul, de asemenea.

„Toate rotunde, doar un pachet complet pe toate cele trei dintre ele.”

Cântărind în medie 533 kg, junincile hrănite cu cereale s-au vândut cu 490 de cenți kilogramul la Woolworths, prezentând direcția de reproducere la Yarrawonga, a declarat dl Bassingthwaighte.

„Suntem în principal de vânzare în piața Woolworths acum, astfel încât acest lucru este în principal ceea ce suntem de reproducere pentru și este doar foarte bine pentru a arăta de ce mergem la Woolworths cu ceea ce facem,”, a spus el.

Rasa Santa Gertrudis a avut un spectacol puternic pe tot parcursul competiției, susținând o captură de panglici.

„Pentru noi, este pentru a arăta oamenilor că avem aceste bovine, și puteți rasa acest tip de carcasă și de iarbă-hrănite bovine de tip, crescători care vor supraviețui pe iarbă și va concura,” domnul Bassingthwaighte a spus.

„Este o șansă de a schimba mentalitatea oamenilor că Moș Crăciun sunt acolo și nu numai că avem câștiguri bune în greutate într-un feedlot, putem carcase, de asemenea.”

Yarrawonga rezultate
Clasa 24 – Stilou de bou sau juninci 451kg la 520kg: 1, 2, 3
Stilou de 3 bou sau juninci: campion și campion de rezervă
Clasa 26 – Stilou de 6 bou 521kg la 600kg: 1st
Clasa 27 – Stilou de 6 bou 601kg la 720kg: 2nd
Stilou de 6 bou: Campion de rezervă
Clasa 36 – Stilou din 6 carcase de vită refrigerate hrănite cu iarbă: 1st
JBS campion și rezervă campion carcasă
Stilou mare campion

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *